Vinkovci
    Temperatura : 15.3°C
    Vlažnost zraka : 93%

 

VINKOVCI – Poznata splitska tvrtka Brodomerkur, jedna od vodećih trgovinskih kuća specijaliziranih za prometovanje tehničkim robama, otvorila je prodajni salon u Vinkovcima u nazočnosti dogradonačelnika Tomislava Šarića, Muške pjevačke skupine ''Lipa'' i mnogih gostiju koji su došli uveličati otvorenje ove poznate tvrke.

Brodomerkur se nalazi u središtu grada, u Ulici Bana Josipa Jelačića 17, u prostoru gdje je donedavno bio smješten Konikom.U svom bogatom asortimanu robe nudi puno za opremanje doma - bijelu tehniku, male kućanske aparate, audio-video tehniku, informatičku opremu i elektromaterijal, te velik izbor raznih vrsta peći za grijanje, i to po vrlo povoljnim cijenama i uvjetima prodaje.

Tvrtka Brodomerkur je dio Mepas grupacije u čijem sastavu posluju i osječka Saponija i Kandit, bjelovarski Koestlin i zadarska Maraska. Uprava je odlučila zaokrenuti poslovnu priču prema Slavoniji i otvoriti manje prodajne salone u prostorima gdje je bio Konikom.

Na kraju recimo da se tvrtka Brodomerkur odlučila na hvale vrijedan potez, te je poklonila kućno kino i još neke poklone iznenađenja Udruzi osoba s invaliditetom ''Bubamara '' Vinkovci kako bi im uljepšala boravak u ''Bubamari''.