Vinkovci
    Temperatura : 14.1°C
    Vlažnost zraka : 95%

 

VINKOVCI - U četvrtak 8.ožujka u restoranu hotela ''Gem'' održana je Glazbeno-scenska večer posvećena ženama u organizaciji Građanskog društva ''Moji Vinkovci'' pod nazivom ''Kako je ljubav postala slijepa''.

Na početku večeri učenice osnovne škole ''August Cesarec'' Ivankovo izvele su igrokaz ''Druge'' s kojim su nastupale na državnom natjecanju u Šibeniku, a nakon njih odigran je ulomak iz predstave ''Kurve'', kazališta ''Mika Živković'' iz Retkovaca.

U ugodnoj atmosferi ove večeri predstavljena je redateljica Andrijana Raguž , kazališta ''Mika Živković'' iz Retkovaca koja je u dosadašnjem radu puno napravila kako bi se podigla kazališna scena u Retkovcima kao i u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Na kraju recimo da je ovaj društveni Ugodnik br.78 opravdao očekivanja svih posjetitelja i svi su složni bili u jednom da je ovo bila najljepša večer.

Kako bi sve bilo u duhu Međunarodnog dana žena , pripadnice ljepšeg spola dobile su crvene karanfile, dok je za ugodnu atmosferu bio zadužen Joža Mikulčić.